Home Këshilla Mesyshi te dergon edhe ne vetevrasje

Mesyshi te dergon edhe ne vetevrasje

100 views
0
SHARE

Mesyshi con edhe ne vetevrasje, p.sh. nje besimtar qe falej ne saf te pare, kishte vrare veten; „ndodh qe
syri e ben njeriun te hidhet nga mali“ –
– Kurimi nga mesyshi duhet filluar dhe te mos nderpritet, sepse mesyshi kalon nga nena tek femija qe lind, ose nga anetaret e familjes kalon nga njeri tek tjetri;
– Ndikimi i mesyshit:
ne zgjuarsi, ne mencuri, ne mbajtjen mend, etj, ne pasuri, ne pune, ne post, ne bukuri, ne floke, ne fytyre,lekure, etj, ne fe, ne adhurime, ne lexim Kurani famelarte, ne namaz, ne qendrueshmeri ne fe, etj., ne moral, ne turp, ne butesi, ne qetesi, etj, ne jeten bashkeshortore, ne familje, ne marredhenien mes bashkeshorteve, me femijet, me farefisin, etj.,

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here