Home Këshilla Merri kufjet ,mbylli syte dhe degjoje me zemer ( me nijet sherimi...

Merri kufjet ,mbylli syte dhe degjoje me zemer ( me nijet sherimi kete sure)

0 views
0
SHARE

Merri kufjet ,mbylli syte dhe degjoje me zemer ( me nijet sherimi kete sure)

Merri kufjet ,mbylli syte dhe degjoje me zemer ( me nijet sherimi kete sure)

Beje kete cdo dite …

 

 

SHARE
Previous article​Dy të vrarë e qindra të plagosur në Gazë
Next articleForma e mjekimit me rukje
“Sikur ndokush prej jush të kishte një lumë përpara shtëpisë së tij dhe të lahej në të pesë herë në ditë, a do të ngelte ndonjë papastërti në trupin e tij?” Thanë: Jo, asnjë papastërti nuk do të mbetej. Tha i Dërguari i Allahut: “Kështu janë edhe pesë namazet me të cilat Allahu fshin gjynahet.” (Buhariu dhe Muslimi)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here