Home Këshilla Ményra më e mirë” nënkupton se nuk ilac, tretman apo procedur mjekësore...

Ményra më e mirë” nënkupton se nuk ilac, tretman apo procedur mjekësore e cila i ofrohet hixhames

0 views
0
SHARE

I Dërguari i Allahut (paqja qoftë mbi të) e ka lavdëruar këtë praktikë, duke thënë: “Mënyra më e mirë që mund të kuroheni, është hixhamja.
Buhariu

“Ményra më e mirë” nënkupton se nuk ilac, tretman apo procedur mjekësore e cila i ofrohet hixhames!

I Derguari i Allahut salallahu alejhi ue selam ka thene:”Sherimi është në tre gjera: në një gllënk mjalti, né premjen e hixhames dhe né kej( por kejin au ndaloj umetit tim)
Buhariu

“Né Premjen e hixhames” nénkupton qé diqka e cila duhet të quhet “hixham” sipas asaj qé ka porositur i dérguari alejhi selam duhet të jetë me premje( gjakéderdhje)
Allau alem!

Pérgatiti inf.Qendresa Paqarizi( certifikuar pér hixhame)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here