Home Këshilla Me hixhame per permisimin e qelizave trurit!

Me hixhame per permisimin e qelizave trurit!

152 views
0
SHARE

Keto jane pikat qe behet hixhame kur jane te demtuara qelizat e trurit. Keto hixhame duhet te behen nga mjeke specializuar dhe nuk behen nga njerez te thjeshte. Ky proces duhet te perseritet nje here ne 3 muaj te pakten per 1 deri ne 2 vjet.

Pejgamberi sal-lall-llahu alejhi ve sel-lem, ka urdhëruar praktikimin e lëshimit të gjakut (hixhame): “Nuk ka ilaç që mund të krahasohet me lëshimin e gjakut dhe hixhamen.” Hadithin e transmeton Buhariu.

Buhariu ka shkruar pët këtë sferë në kapitullin mbi lëshimin e gjakut.

Tregohet se një beduin i është ankur Pejgamberi, sal-lall-llahu alejhi ve selem, për kokëdhimbje të madhe, e ku i është përgjigjur:” Ben hixhami”.

qelizat e trurit

SHARE
Previous articleMe të vërtetë mësyshi është realitet
Next articleThuaj: Udhëtoni e ecni ne toke – Psikologjia Islame
“Sikur ndokush prej jush të kishte një lumë përpara shtëpisë së tij dhe të lahej në të pesë herë në ditë, a do të ngelte ndonjë papastërti në trupin e tij?” Thanë: Jo, asnjë papastërti nuk do të mbetej. Tha i Dërguari i Allahut: “Kështu janë edhe pesë namazet me të cilat Allahu fshin gjynahet.” (Buhariu dhe Muslimi)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here