Home Këshilla Më e mira që thuhet për qetësimin e gjoksit dhe shpirtit në...

Më e mira që thuhet për qetësimin e gjoksit dhe shpirtit në momente të vështira

0 views
0
SHARE

Më e mira që thuhet për qetësimin e gjoksit dhe shpirtit në momente të vështira.

لا حول ولا قوة الا بالله

La hawle we la kuwete IL LA bil lah

Nuk ka asnjë forcë apo fuqi tjetër pos Allahut.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here