Home Këshilla Mbrojtja nga magjia

Mbrojtja nga magjia

0 views
0
SHARE

Mbrojtja nga magjia

  1. Besimi i pastër dhe njësimi i Allahut në adhurim është një mburojë shumë e fortë dhe më kryesorja kundër magjisë dhe magjistarëve.
  2. Kryerja e praktikave fetare islame të obliguara nga feja si: falja e namazit, lëmosha, agjërimi etj.
  3. Largimi nga gjynahet dhe padrejtësitë.
  4. Leximi i Kur’anit, sidomos i sures el-Bekare.
  5. Përmendja e Allahut në mëngjes dhe mbrëmje.
  6. Pasja kujdes nga magjistarët dhe nga kushdo tjetër që ka lidhje me ta, etj. .

SHARE
Previous articleA e ke ditur këtë për magjinë ?
Next articleMjekimi i magjisë
“Sikur ndokush prej jush të kishte një lumë përpara shtëpisë së tij dhe të lahej në të pesë herë në ditë, a do të ngelte ndonjë papastërti në trupin e tij?” Thanë: Jo, asnjë papastërti nuk do të mbetej. Tha i Dërguari i Allahut: “Kështu janë edhe pesë namazet me të cilat Allahu fshin gjynahet.” (Buhariu dhe Muslimi)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here