Home Edukim Mbi 1,000 familjarë të dëshmorëve të Palestinës mbërrinë për të bërë Haxhin

Mbi 1,000 familjarë të dëshmorëve të Palestinës mbërrinë për të bërë Haxhin

0 views
0
SHARE

Shprëndaje në Facebook

Cicëro në Twitter

Mbi 1,000 peligrinë, familjarë të dëshmorëve të Palestinës që janë nga Rripi i Gazës dhe Bregu Perëndimor, kanë arritur në Meke për të bërë Haxhin.

Mysafirët ishin të mirëpritur nga Sekretari Gjeneral i këtij programi Dr. Zaid Al-Dikan dhe një numër i zyrtarëve të tjterë. Ata ishin mirëpritur në mënyrë të ngrohtë, duke i pritur me poezi dhe kujdes.

Këta haxhinjë të ardhshëm kanë shprehur gëzimin e tyre që po arrinë të shohin Mekën dhe falënderuan për kujdesin Kujdestarët e Dy Xhamive të Shenjta dhe ndihmën që Mbretëria po iu bënë njerëzve nga Palestina./KohaIslame.com./

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here