Home Këshilla Lutjet e të pikëlluarit dhe të atij që ka dhimbje shpirtërore

Lutjet e të pikëlluarit dhe të atij që ka dhimbje shpirtërore

0 views
0
SHARE

Lutjet e të pikëlluarit dhe të atij që ka dhimbje shpirtërore:

“Allahumme rahmeteke erxhu. Ue la tekilni ila
nefsi tarfete ajn. Ue aslih li she’ni kul-lehu. La ilahe il-la ente.”

“O Zoti im! Mëshirën Tënde shpresoj. Mos më lër t’i mbështetem vetes sime as sa hap e mbyll sytë! M’i rregullo
të gjitha çështjet e mia! Nuk ka të adhuruar tjetër përveç Teje.”

SHARE
Previous articleKur ke dhimbje shpirtërore e fizike, thuaj
Next articleVendos dorën mbi vendin e dhimbjes dhe thuaj:
“Sikur ndokush prej jush të kishte një lumë përpara shtëpisë së tij dhe të lahej në të pesë herë në ditë, a do të ngelte ndonjë papastërti në trupin e tij?” Thanë: Jo, asnjë papastërti nuk do të mbetej. Tha i Dërguari i Allahut: “Kështu janë edhe pesë namazet me të cilat Allahu fshin gjynahet.” (Buhariu dhe Muslimi)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here