Home Këshilla Lutje te mrekullueshme kunder te keqes

Lutje te mrekullueshme kunder te keqes

133 views
0
SHARE

O Allah! Largo brengen, merzin e pikellimin nga çdo musliman e muslimane!

O Allah! Ndihmoje dhe ruaje robin Tend nga çdo shpirt i keq!

O Allah! Shëro te semurit tane, sherim pas te cilit nuk ka më semundje! Ti je i vetmi Sherues!

O Allah! Çdo te prekuri nga magjia, ajni e hasedi, jepi durim dhe me fuqin Tende prishi qe te gjithe ato dhe liroi ata nga kjo sprov!

O Allah! Shkatrroi magjiastarët bashk me ndihmësit e tyre!

O Allah! Na ndihmo, e mos ndihmo kundra nesh!

O Allah! Ne tek Ti mbështetemi, sa Mbrojtës i mire je Ti!

SHARE
Previous articleAjni-Syri
Next articleRukje kunder magjise se cmendurise (kontrollit te mendjes)
“Sikur ndokush prej jush të kishte një lumë përpara shtëpisë së tij dhe të lahej në të pesë herë në ditë, a do të ngelte ndonjë papastërti në trupin e tij?” Thanë: Jo, asnjë papastërti nuk do të mbetej. Tha i Dërguari i Allahut: “Kështu janë edhe pesë namazet me të cilat Allahu fshin gjynahet.” (Buhariu dhe Muslimi)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here