Home Këshilla Lutje të kërkojmë më të mirën nga Zoti i Gjithësise ,lutje që...

Lutje të kërkojmë më të mirën nga Zoti i Gjithësise ,lutje që kemi nevojë

178 views
0
SHARE

Allahume inni es’eluke minhu nebijuke Muhamedun we neudhu bike min sherri nesteadheke minhu nebijuke Muhamedun sal’Allahu alejhi we seleme, we entel musteanu we ilejkel beleg, we la hawle we la kuwete ilâ bi’Lah
“Allahu im, ne kërkojmë prej Teje çdo të mirë që e ka kërkuar prej Teje Pejgamberi Yt Muhammedi paqja dhe mëshira e Allahut qoft mbi të dhe kërkojmë strehim prej Teje nga çdo e keqe nga e cila ka kërkuar strehim te Ti Pejgamberi Yt Muhammedi paqja dhe mêshira e Allahut qoftë mbi te.
Ti je Ndihmës, Ty të mbetet kumtimi dhe s’ka mundësi e fuqi vetëm se me Allahun Fuqiplotë}

SHARE
Previous articleLutja e mbrëmjes 
Next articleShoqja ka zili te madhe
“Sikur ndokush prej jush të kishte një lumë përpara shtëpisë së tij dhe të lahej në të pesë herë në ditë, a do të ngelte ndonjë papastërti në trupin e tij?” Thanë: Jo, asnjë papastërti nuk do të mbetej. Tha i Dërguari i Allahut: “Kështu janë edhe pesë namazet me të cilat Allahu fshin gjynahet.” (Buhariu dhe Muslimi)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here