Home Këshilla Lutje profetike për zemra të pikëlluara

Lutje profetike për zemra të pikëlluara

131 views
0
SHARE

Një lutje profetike për zemra të pikëlluara

Allahumme la
sehla ila ma xhealtehu sehla, we ente texhalul hazne idha shi’te sehla.

 O Zoti im nuk ka të lehtë veçse  ajo që e ke bërë Ti të
lehtë. Dhe Ti e bënë të vështirën kur të duash të lehtë.

 Përsëritne shpesh me zemër,bindje dhe gjuhë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here