Home Këshilla Lutja për shtepi të re, çlirim dhe triumf

Lutja për shtepi të re, çlirim dhe triumf

0 views
0
SHARE

Lutja për shtepi të re, çlirim dhe triumf
“Rabbi ed-hilnij mud-hale sidkin ve ehrixhnij muhrexhe sidkin vexh`alnij min ledunke sultanen nesira.”
… رَبِّ أَدْخِلْنِي مُدْخَلَ صِدْقٍ وَأَخْرِجْنِي مُخْرَجَ صِدْقٍ وَاجْعَلْ لِي مِنْ لَدُنْكَ سُلْطَاناً نَصِيراً
“Zoti im, më shpjer në vend të mirë, dhe më nxirr në mënyrë të mirë dhe të ndershme, dhe nga ana jote më dhuro fuqi ndihmuese (të çlirohem dhe të triumfoj).”
(El-Isra, 80)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here