Home Këshilla Lutja për ruajtje të familjes kur je apo janë në gurbet

Lutja për ruajtje të familjes kur je apo janë në gurbet

0 views
0
SHARE

Lutja për ruajtje të familjes kur je apo janë në gurbet
“Fall-LLahu hajrun hafidha
ve huve erhamurr-Rrahiminë.”
… فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظاً وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
“Allahu është ruajtësi dhe mbrojtësi më i Miri
dhe Ai është më i mëshirshmi i të gjithë mëshiruesve.”
(Jusuf, 64)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here