Home Këshilla Lutja për mëshirë dhe qetësim

Lutja për mëshirë dhe qetësim

0 views
0
SHARE

Lutja për mëshirë dhe qetësim
“Rabbena atina min ledunke Rahmeten ve hejjië lena min emrina resheda.”
… رَبَّنَا آتِنَا مِنْ لَدُنْكَ رَحْمَةً وَهَيِّئْ لَنَا مِنْ أَمْرِنَا رَشَداً
“Zoti ynë, na jep mëshirë prej mëshirës Tënde, dhe në çështjet tona na pajis udhëzim.”
(El-Kehf, 10)

SHARE
Previous articleLutja për lehtësim të çështjeve
Next articleLutja për ruajtje të familjes kur je apo janë në gurbet
“Sikur ndokush prej jush të kishte një lumë përpara shtëpisë së tij dhe të lahej në të pesë herë në ditë, a do të ngelte ndonjë papastërti në trupin e tij?” Thanë: Jo, asnjë papastërti nuk do të mbetej. Tha i Dërguari i Allahut: “Kështu janë edhe pesë namazet me të cilat Allahu fshin gjynahet.” (Buhariu dhe Muslimi)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here