Home Këshilla Lutja për lehtësim të çështjeve

Lutja për lehtësim të çështjeve

0 views
0
SHARE

Lutja për lehtësim të çështjeve
“Rabishrah lij sadrij.
Ve jessir lij emrij.”
… رَبِّ اشْرَحْ لِي صَدْرِي . وَيَسِّرْ لِي أَمْرِي .
“Zoti im, zgjero kraharorin tim.
Dhe lehtëso çështjet e mia.”
(Ta Ha, 26)

SHARE
Previous articleMburoja e muslimanit – Dhikri i mengjesit dhe i mbremjes
Next articleLutja për mëshirë dhe qetësim
“Sikur ndokush prej jush të kishte një lumë përpara shtëpisë së tij dhe të lahej në të pesë herë në ditë, a do të ngelte ndonjë papastërti në trupin e tij?” Thanë: Jo, asnjë papastërti nuk do të mbetej. Tha i Dërguari i Allahut: “Kështu janë edhe pesë namazet me të cilat Allahu fshin gjynahet.” (Buhariu dhe Muslimi)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here