Home Këshilla Lutja per falje të namazit

Lutja per falje të namazit

0 views
0
SHARE

Lutja per falje të namazit
“Rabbixh’alnij mukijmes-salati.”
رَبِّ اجْعَلْنِي مُقِيمَ الصَّلاةِ …
“Zoti im, më bën falës të namazit.”
(Ibrahim, 40)

 

SHARE
Previous articleLutja per dituri
Next articleMburoja e muslimanit – Dhikri i mengjesit dhe i mbremjes
“Sikur ndokush prej jush të kishte një lumë përpara shtëpisë së tij dhe të lahej në të pesë herë në ditë, a do të ngelte ndonjë papastërti në trupin e tij?” Thanë: Jo, asnjë papastërti nuk do të mbetej. Tha i Dërguari i Allahut: “Kështu janë edhe pesë namazet me të cilat Allahu fshin gjynahet.” (Buhariu dhe Muslimi)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here