Home Këshilla Lutja per dituri

Lutja per dituri

0 views
0
SHARE

Lutja per dituri
”Rabbi zidnij ilma.”
… رَبِّ زِدْنِي عِلْماً
“O Zoti im, më shto mua dituri.”
(Ta Ha, 114)

SHARE
Previous articleKe ankth dhe brengosje? Kjo lutje profetike eshte shpetim per ty
Next articleLutja per falje të namazit
“Sikur ndokush prej jush të kishte një lumë përpara shtëpisë së tij dhe të lahej në të pesë herë në ditë, a do të ngelte ndonjë papastërti në trupin e tij?” Thanë: Jo, asnjë papastërti nuk do të mbetej. Tha i Dërguari i Allahut: “Kështu janë edhe pesë namazet me të cilat Allahu fshin gjynahet.” (Buhariu dhe Muslimi)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here