Home Këshilla LUTJA E PRANUESHME E PROFETIT JUNUS

LUTJA E PRANUESHME E PROFETIT JUNUS

0 views
0
SHARE

Lutja në fjalë është lutja në vijim e Profetit Junus (Paqja qoftë mbi të!):

“LAA ILAAȞE IL-LEE ENTE SŬBȞAANEKE IN-NII KŬNTŬ MINEDȞ-DȞAALIMIIN / S’ka zot (të adhuruar) tjetër, përveç Teje! Qofsh i lavdëruar! Me të vërtetë, unë kam gabuar!1

“Kjo lutje kuranore tregon lutjen që profeti Junus Ibn Mette (Paqja qoftë mbi të!) bëri i gjendur brenda tre errësirave: asaj të barkut të një peshku të madh [balenës] që e kishte përpirë, asaj të detit dhe asaj të natës

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here