Home Këshilla Lexoj me nijet sherimi per cdo semundje shpirterore dhe fiziologjike per cdo...

Lexoj me nijet sherimi per cdo semundje shpirterore dhe fiziologjike per cdo dite

0 views
0
SHARE

Lexoj me nijet sherimi per cdo semundje shpirterore dhe fiziologjike per cdo dite .
7 X el fatiha
7 X Ihlas 7 X felek 7 X nas
7 X tesbih doven 7 X amener resulu
7 X ed duha 7 X inshirah
fry gjoksit 3X dhe duarve 3X pastaj ferkoje koken dhe gjithe trupin … Beje kete cdo dite panderprere deri diten kur te kesh sherim te plote me lejen e Allahut te Lartmadherishem.

SHARE
Previous articleAplikimi i Hixhames tek fëmijët
Next articleTë jesh i kënaqur ashtu si je
“Sikur ndokush prej jush të kishte një lumë përpara shtëpisë së tij dhe të lahej në të pesë herë në ditë, a do të ngelte ndonjë papastërti në trupin e tij?” Thanë: Jo, asnjë papastërti nuk do të mbetej. Tha i Dërguari i Allahut: “Kështu janë edhe pesë namazet me të cilat Allahu fshin gjynahet.” (Buhariu dhe Muslimi)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here