Home Këshilla Leximi i dy ajeteve të fundit të sures Bekare

Leximi i dy ajeteve të fundit të sures Bekare

0 views
0
SHARE

Leximi i dy ajeteve të fundit të sures Bekare.

Kjo është transmetuar nga Buhari dhe Muslim, nga Abu Mes’ud el-Ensarij, i cili
tha që i Dërguari i Allahut [salallahu alejhi ue selam] kishte thënë:
“Kushdo që lexon natën dy ajetet e fundit nga surja Bekare, ato do t’i mjaftojnë”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here