Home Këshilla Laju me sidër dhe me ujë të kënduar (recitim Kurani)

Laju me sidër dhe me ujë të kënduar (recitim Kurani)

0 views
0
SHARE

Njëra prej mënyrave të trajtimit të magjisë me fleta të sidrit është ashtu që merren 7 fleta të thata sidri të cilat bluhen me ndonje mjet te caktuar, kjo vendoset në një enë ku i hudhet ujë mjaftueshëm sa për tu larë. Këtij uji pastaj i këndohen ajetul Kursij, ajetul Ihlas, ajetul Felek dhe Nas, dhe disa ajete të tjera të cilat kanë efekt për mënjanimin e efektit të magjisë, nga surja Araf, Junus dhe Ta Ha dhe këtë këndim mundë ta bëni vetvetiu apo me ndihmën e dikuj tjetër dhe kjo do jetë me dobi inshaAllah.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here