Home Këshilla Kushtoju rëndësi tre gjërave

Kushtoju rëndësi tre gjërave

0 views
0
SHARE

Kushtoju rëndësi tre gjërave:

– Sa më shumë të shtohet sadekaja, aq më shumë shtohet rrisku.
– Sa më shumë të shtohet frika dhe përqëndrimi në namaz, aq më shumë shtohet lumturia.
– Sa më shumë shtohet rrespekti ndaj prindërve, aq më shumë shtohet suksesi në jetë.

Shejh Salih El-megamisi
(Përktheu Irfan Tota)

SHARE
Previous articleSUPER MJALTAT “MEDINA”
Next articleMesyshi kurohet edhe me ilace, me mjekesi
“Sikur ndokush prej jush të kishte një lumë përpara shtëpisë së tij dhe të lahej në të pesë herë në ditë, a do të ngelte ndonjë papastërti në trupin e tij?” Thanë: Jo, asnjë papastërti nuk do të mbetej. Tha i Dërguari i Allahut: “Kështu janë edhe pesë namazet me të cilat Allahu fshin gjynahet.” (Buhariu dhe Muslimi)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here