Home Këshilla Kushdo që ndalon në një vend gjatë udhëtimit dhe thotë kete lutje...

Kushdo që ndalon në një vend gjatë udhëtimit dhe thotë kete lutje , kurrgjë s’do ta dëmtojë atë, derisa ta lë atë vend

0 views
0
SHARE

Kushdo që ndalon në një vend gjatë udhëtimit dhe thotë

Kërkimi i shpëtimit nga Allahu me Fjalët e përsosura të Allahut nga e keqja e asaj
që Ai ka krijuar, ditën dhe natën, kur të ndaleni përpushim në ndonjë ndërtesë,
në shkretëtirë, në det apo në qiell, për shkak të thënies së pejgamberit:

“Kushdo që ndalon në një vend gjatë udhëtimit dhe thotë:

’Eudhu bi kelimatil-lahi
et-tameti min sherri ma khalaka’, kurrgjë s’do ta dëmtojë atë, derisa ta lë atë
vend”.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here