Home Këshilla Kush thotë kur të del nga shtëpia e tij

Kush thotë kur të del nga shtëpia e tij

0 views
0
SHARE

Profeti, lavdërimi dhe paqja e Allahut qofshin me të, ka thënë: “Kush thotë kur të del nga shtëpia e tij: Bismilah tevekeltu ala Allah ue la haule ue la kuvete ila bil-lah Me emrin e Allahut, në Allahun u mbështeta, nuk ka ndryshim e as forcë pa ndihmën e Allahut, i thuhet atij: Kjo të mjafton dhe ti u mbrojte dhe largohet shejtani nga ai.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here