Home Këshilla Kush nuk ka Fëmij le ta lus Allahun me Lutjen e Zekerijës...

Kush nuk ka Fëmij le ta lus Allahun me Lutjen e Zekerijës (Alejhi Selam)

0 views
0
SHARE

Kush nuk ka Fëmij le ta lus Allahun me Lutjen e Zekerijës (Alejhi Selam)

SHARE
Previous articleForma e mjekimit me rukje
Next articleRukje nga Kurani dhe suneti (latinisht – shqip)
“Sikur ndokush prej jush të kishte një lumë përpara shtëpisë së tij dhe të lahej në të pesë herë në ditë, a do të ngelte ndonjë papastërti në trupin e tij?” Thanë: Jo, asnjë papastërti nuk do të mbetej. Tha i Dërguari i Allahut: “Kështu janë edhe pesë namazet me të cilat Allahu fshin gjynahet.” (Buhariu dhe Muslimi)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here