Home Këshilla Kush e thotë këtë lutje tri herë në mëngjes dhe tri në...

Kush e thotë këtë lutje tri herë në mëngjes dhe tri në mbrëmje, nuk i bëhet dëm asgjë

0 views
0
SHARE

Profeti, lavdërimi dhe paqja e Allahut qofshin me të, ka thënë: ” Kush e thotë këtë lutje tri herë në mëngjes dhe tri në mbrëmje, nuk i bëhet dëm asgjë:
“Bismil-lahil-ledhi la jedur-ru mea-ismihi shejun fil-erdi ve la fis-semai ve huves-semiul-alim”
(Me emrin e Allahut pranë emrit të të Cilit nuk të bën dëm asgjë në tokë e as në qiell. Ai është që shumë dëgjon dhe që di çdo gjë.)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here