Home Këshilla Kush e thotë këtë lutje tri herë kur ngryset, atë nuk do...

Kush e thotë këtë lutje tri herë kur ngryset, atë nuk do ta dëmtojë kafshë helmuese

0 views
0
SHARE

Pejgamberi صلى الله عليه وسلمthotë: “Kush e thotë këtë lutje tri herë kur ngryset, atë nuk do
ta dëmtojë kafshë helmuese (gjarpër ose akrep) atë natë. Ahmedi (Sahih Tirmidhi
dhe Tuhfetul Ahjar).

E’ũdhu bi kelimãtil-lãhit-tãmmãti min sherri mã ḣaleḳa! (tri herë
kur ngrysemi).
(Kërkoj mbrojtje me fjalët e përsosura të Allahut prej së keqes së
çdo gjëje që Ai ka krijuar!).138

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here