Home Këshilla Kush e thotë këtë dhikër tri herë kur të gdhijë dhe tri...

Kush e thotë këtë dhikër tri herë kur të gdhijë dhe tri herë kur të ngryset, atij njeriu nuk do t’i bëjë dëm asgjë

0 views
0
SHARE

Profeti صلى الله عليه وسلمka thënë: “Kush e thotë këtë dhikër tri herë kur të gdhijë dhe tri
herë kur të ngryset, atij njeriu nuk do t’i bëjë dëm asgjë”

Bismil-lãhil-ledhĩ lã jeḍurr-rru me’asmihi shej’un fil erḍiwe lã fissemãi
we huwes-Semĩ’ul ‘Alĩm. (tri herë).
(Kërkoj mbrojtje me emrin e Allahut nga çdo keqbërës, emër ky me
përmendjen e të cilit nuk mund të bëjë dëm asgjë në tokë dhe asnjë
sprovë që zbret nga qielli! Allahu është ai i Cili i dëgjon të gjitha
thëniet dhe i di të gjitha gjendjet!).

SHARE
Previous articleKëto fjalë mësoji ti dhe femijet tuaj
Next articleMos vajto për ilaçin pa qenë i sëmurë!
“Sikur ndokush prej jush të kishte një lumë përpara shtëpisë së tij dhe të lahej në të pesë herë në ditë, a do të ngelte ndonjë papastërti në trupin e tij?” Thanë: Jo, asnjë papastërti nuk do të mbetej. Tha i Dërguari i Allahut: “Kështu janë edhe pesë namazet me të cilat Allahu fshin gjynahet.” (Buhariu dhe Muslimi)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here