Home Këshilla Kurora e mburojës dhe mbrojtjes

Kurora e mburojës dhe mbrojtjes

76 views
0
SHARE

Kurora e mburojës dhe mbrojtjes

Bismil-lahil-ledhi la jedur-ru me’a-ismihi shej’un fil-erdi ve la fis-semai ve huves-semiul-alim

(Me emrin e Allahut pranë emrit të të Cilit nuk të bën dëm asgjë në tokë e as në qiell, Ai është që shumë dëgjon dhe që di çdo gjë).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here