Home Këshilla Kur profeti a.s përballej me ndonjë situatë të vështirë, ngrinte kokën nga...

Kur profeti a.s përballej me ndonjë situatë të vështirë, ngrinte kokën nga qielli dhe lutej

0 views
0
SHARE

Ebu Hurejre transmeton se kurdo që Profeti a.s përballej me ndonjë situatë të vështirë, ngrinte kokën nga qielli dhe lutej: “Lavdia i takon Allahut, Të Gjithëfuqishmit.”

Ndërsa kur përgjërohej fort dhe me këmbëngulje, ai thoshte:

“O i Gjalli që s’vdes kurrë,  O i Përjetshëm.” (Tirmidhiu)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here