Home Këshilla Kur ndokush nga ju ndien dhembje në trup le ta vendosë dorën...

Kur ndokush nga ju ndien dhembje në trup le ta vendosë dorën e tij mbi vendin që ndien dhembje e të thotë

0 views
0
SHARE

KUR NDIEJMË DHEMBJE A NGACMIME NË TRUP

Pejgamberi (salall-llahu alejhi ue selem) thotë:

“(Kur ndokush nga ju ndien ngacmime e dhembje në trup) le ta vendosë dorën e tij mbi vendin që ndien dhembje e të thotë: ”BISMIL-LAH, BISMIL-LAH, BISMIL-LAH. Më pas shton shtatë herë: UE EUDHU BIL-LAHI UE KUDRETIHI MIN SHERR-RRI MA EXHIDU UE UHADHIRU.”

“Me emrin e Allahut.Me emrin e Allahut. Me emrin e Allahut. Kërkoj mbrojtjen e Allahut, që paracakton gjithçka, që të më ruajë nga dhembja
që ndiej a që po më afrohet.”

SHARE
Previous articleKush hyn në treg dhe thotë
Next articleRënia e flokëve për shkak të sihrit apo mësyshit
“Sikur ndokush prej jush të kishte një lumë përpara shtëpisë së tij dhe të lahej në të pesë herë në ditë, a do të ngelte ndonjë papastërti në trupin e tij?” Thanë: Jo, asnjë papastërti nuk do të mbetej. Tha i Dërguari i Allahut: “Kështu janë edhe pesë namazet me të cilat Allahu fshin gjynahet.” (Buhariu dhe Muslimi)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here