Home Këshilla Kur ndjen dhimbje ne trup si duhet te veprosh?

Kur ndjen dhimbje ne trup si duhet te veprosh?

89 views
0
SHARE

Kur ndjen dhimbje ne trup si duhet te veprosh?

Ne nje hadith te sakte, i Derguari i Allahut (alejhi salatu ues selam) thote: “Vendose doren tek vendi ku te dhemb ne trup dhe thuaj: Bismilah (tri here), pastaj thuaj shtate here: “Eudhu bilahi ue kudratihi min sherri ma exhidu ue uhadhiru.” (Kerkoj mbrojtje tek Allahu dhe tek Fuqia e Tij, nga e keqja e asaj qe ndiej dhe ruhem prej saj). [Muslimi]. Ne nje version te Tirmidhiut thuhet: “Largoje doren, pastaj perserite kete veprim ne numer tek.”

SHARE
Previous articleAltruizëm
Next articleMos u dëshpëro për shkak të furnizimit!
“Sikur ndokush prej jush të kishte një lumë përpara shtëpisë së tij dhe të lahej në të pesë herë në ditë, a do të ngelte ndonjë papastërti në trupin e tij?” Thanë: Jo, asnjë papastërti nuk do të mbetej. Tha i Dërguari i Allahut: “Kështu janë edhe pesë namazet me të cilat Allahu fshin gjynahet.” (Buhariu dhe Muslimi)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here