Home Këshilla Kur ke dhimbje shpirtërore e fizike, thuaj

Kur ke dhimbje shpirtërore e fizike, thuaj

0 views
0
SHARE

Kur ke dhimbje shpirtërore e fizike, thuaj:

“Ja hajju ja kajjum, birahmetike estegijthu.” (Sa më shpesh).
“O i Përjetshëm dhe Mbajtës i gjithçkaje! Kërkoj ndihmë te mëshira Jote!”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here