Home Këshilla Kur je i pikëlluar, i mërzitur dhe në vuajtje e dhimbje, thuaj

Kur je i pikëlluar, i mërzitur dhe në vuajtje e dhimbje, thuaj

0 views
0
SHARE

Kur je i pikëlluar, i mërzitur dhe në vuajtje e dhimbje, thuaj:

“La ilahe il-la Allahu el-adhijmu el-halijm. La
ilahe il-la Allahu rabbul-arshi el-adhim. La ilahe il-la Allahu rabbu es-semavati es-seb’i ue rabbulard,
ue rabbul-arshi el-kerim.”

“Nuk ka të adhuruar tjetër përveç Allahut, Madhështorit, të Butit e të Duruarit. Nuk ka të adhuruar tjetër përveç
Allahut, Zotit të Arshit (Fronit) madhështor. Nuk ka të adhuruar tjetër përveç Allahut, Zotit të shtatë qiejve dhe
të tokës, Zotit të Arshit të madh.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here