Home Këshilla Kur i Derguari i Zotit, paqja dhe meshira e Zotit qofte mbi...

Kur i Derguari i Zotit, paqja dhe meshira e Zotit qofte mbi te, ankohej nga ndonje semundje, Xhibrili i kendonte Kur’an

0 views
0
SHARE

” Forme e braktisjes se Kur’anit eshte edhe braktisja e mjekimit dhe sherimit me Kur’an. ”

(Ibn Kajjim, El Feuaid- 156)

– Transmeton Aisha, Zoti qofte I kenaqur me te, se kur i Derguari i Zotit, paqja dhe meshira e Zotit qofte mbi te, ankohej nga ndonje semundje, Xhibrili i kendonte Kur’an.

(Muslimi, 2185)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here