Home Këshilla Kur i Dërguari i All-llahut , s.a.v.s. vizitonte të sëmurin , i...

Kur i Dërguari i All-llahut , s.a.v.s. vizitonte të sëmurin , i vente dorën në ballë e kurajonte dhe thoshte këtë lutje

0 views
0
SHARE

Kur i Dërguari i All-llahut , s.a.v.s. vizitonte të sëmurin , i vente dorën në ballë e kurajonte dhe thoshte këtë lutje:
“O Zoti ynë, largoje sëmundjen , O Zot i njerëzve, bëre të shëndosh, Ti je Ai që shëron, , nuk ka shërim pa ilaçin Tënd, shërim me të cilin sëmundja ndalet. (fq. 78)

SHARE
Previous articleLutuni lutuni lutuni
Next articleShërimi i magjisë sipas sheriatit
“Sikur ndokush prej jush të kishte një lumë përpara shtëpisë së tij dhe të lahej në të pesë herë në ditë, a do të ngelte ndonjë papastërti në trupin e tij?” Thanë: Jo, asnjë papastërti nuk do të mbetej. Tha i Dërguari i Allahut: “Kështu janë edhe pesë namazet me të cilat Allahu fshin gjynahet.” (Buhariu dhe Muslimi)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here