Home Këshilla Kur dikush shtrihet në shtratin e tij dhe thotë

Kur dikush shtrihet në shtratin e tij dhe thotë

0 views
0
SHARE

“Kur dikush shtrihet në shtratin e tij dhe thotë:
‘Elhamdulilahil-ledhi kefani ue avani,
Elhamdulilahil-ledhi et’ameni ue sekani,
Uel hamdulilahil-ledhi menne alejje fe’efdal’
(Lavd-falënderimi i takon Allahut i cili më hoqi mundimet (për të arritur nevojat e mia) dhe më strehoi. Lavd-falënderimi i takon Allahut i cili më dha për të ngrënë e për të pirë. Lavd-falënënderimi i takon Allahut i cili më begatoi e më dha mirësi)

e ka falënderuar Allahun me të gjitha falënderimet e krijesave”
Hadith profetik, Sahih Tirmidhi
Përktheu nga arabishtja: Agim Bekiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here