Home Këshilla Kujdes nga magjia

Kujdes nga magjia

0 views
0
SHARE
Magjia shkakton tumor e kancer.
Magjia mund ta mbys njeriun.
Magjia mund ta cmend njeriun.
Magjia mund te ja humb gjithe biznesin njeriut. (kurre mos mendoni se me magji e rrisni biznesin)
Magjia shkaterron familjen.
Magjia i ndane ciftet. (mund ta tradhtojne njeri tjetrin shkaku magjise qe kane per ndarje.
Magjia mund te shkaktoj abort.
Magjia shkakton varferi.
vazhdon …
SHARE
Previous articleMos u pikello! Qetesohu!
Next articleSheroje veten nga Mesyshi
“Sikur ndokush prej jush të kishte një lumë përpara shtëpisë së tij dhe të lahej në të pesë herë në ditë, a do të ngelte ndonjë papastërti në trupin e tij?” Thanë: Jo, asnjë papastërti nuk do të mbetej. Tha i Dërguari i Allahut: “Kështu janë edhe pesë namazet me të cilat Allahu fshin gjynahet.” (Buhariu dhe Muslimi)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here