Home Edukim Komunave u kërkohet ndalimi i ndezjes së fishekzjarrëve dhe mjeteve piroteknike gjatë...

Komunave u kërkohet ndalimi i ndezjes së fishekzjarrëve dhe mjeteve piroteknike gjatë festave të fundvitit

30 views
0
SHARE

Më qëllim të  mbrojtjes së ajrit nga ndotja dhe mbrojtjen e shëndetit të qytetarëve, Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi, përmes një shkrese zyrtare drejtuar kryetarëve të komunave të Republikës së Kosovës, ka kërkuar ndalimin e ndezjes së  fishekzjarrëve dhe mjeteve piroteknike gjatë festave të fund vitit, në hapësira publike dhe zona të banuara.

Kjo kërkesë vjen për shkak të ndotjes së ajrit dhe pasojave që mjetet piroteknike shkaktojnë në shëndetin e njeriut dhe në mjedis.​

SHPËRNDAJE

http://mesazhi.com/komunave-u-kerkohet-ndalimi-i-ndezjes-se-fishekzjarreve-dhe-mjeteve-piroteknike-gjate-festave-te-fundvitit/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here