Home Këshilla Kjo rukje eshte per personat qe harrojne apo kane memorie te dobet

Kjo rukje eshte per personat qe harrojne apo kane memorie te dobet

0 views
0
SHARE

Kjo rukje eshte per personat qe harrojne apo kane memorie te dobet

SHARE
Previous articleNoti dhe rendesia e tij për organizëm!
Next articleNdodhi çfarë ndodhi, mos u dobëso as mos qaj
“Sikur ndokush prej jush të kishte një lumë përpara shtëpisë së tij dhe të lahej në të pesë herë në ditë, a do të ngelte ndonjë papastërti në trupin e tij?” Thanë: Jo, asnjë papastërti nuk do të mbetej. Tha i Dërguari i Allahut: “Kështu janë edhe pesë namazet me të cilat Allahu fshin gjynahet.” (Buhariu dhe Muslimi)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here