Home Këshilla Kisti Indian është për shtatë shërime

Kisti Indian është për shtatë shërime

212 views
0
SHARE

Kisti Indian përmëndet dhe në hadithet e Pejgamberit Muhamed (Paqja dhe mëshira e Allahut qoftë mbi të).

Nga Umu Kejs Bintu Muhsin thotë: Kam dëgjuar të Dërguarin e Allahut (Paqja dhe mëshira e Allahut qoftë mbi të) që thotë: Përdoreni sa me shumë te keni mundësi kistin (udin) Indian sepse në të gjenden shtatë shërime. Transmeton: Buhariu

Pejgamberi Muhamed (Paqja dhe mëshira e Allahut qoftë mbi të) thotë: Në të vërtetë ilaçi më i mirë me të cilin ju mjekoheni është, Hixhami dhe Kisti Indian. Transmeton: Buhariu, Muslimi

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here