Home Këshilla Ki mendime të bukura për Zotin tënd

Ki mendime të bukura për Zotin tënd

98 views
0
SHARE

Ki mendime të bukura për Zotin tënd

Viliam Xhejms deklaron: “Zoti do të na falë gabimet dhe mëkatet, por sistemi ynë nervor këtë nuk do ta bëjë kurrë!”

Ibën Veziri në librin e tij El-Avasim vel-Kavasim deklaron: “Shpresa për mëshirën e Allahut hap dyert e shpresës së njeriut, e forcon në bindje dhe e bën më të zellshëm në kryerjen e nafileve në mënyrë që të garojë për mirësi.”

Këtë gjithashtu e konsideroj shumë të drejtë ngase disa shpirtra mund të përmirësohen vetëm duke kujtuar mëshirën e Allahut, faljen e Tij të mëkateve, bujarinë dhe mirësinë e pafund të Tij. Pas kësaj njerëzit pendohen, përpiqen dhe këmbëngulin në adhurim.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here