Home Këshilla Këto fjalë i tha njëri nga Sahabet i cili më pas u...

Këto fjalë i tha njëri nga Sahabet i cili më pas u shërua!

74 views
0
SHARE

Këto fjalë i tha njëri nga Sahabet i cili më pas u shërua!

Othman bin Ebil Asi, u ankua tek Profeti (alejhi salatu ues selam) për dhimbjen që ndjente tek trupi i tij dhe i Dërguari i Allahut (alejhi salatu ues selam) i tha: Venose dorën aty ku ndjen dhimbje dhe thuaj tri herë “Bismilah”. Pastaj thuaje shtatë herë kete lutje: Eudhu bi Izetil-lahi ue kudratihi min sherri ma exhidu ue uhadhiru. (Kerkoj mbrojtje me krenarine dhe forcen e Allahut nga e keqja e asaj qe ndiej dhe ruhem) Ai tha: Unë e praktikova këtë dhe Allahu ma largoi dhimbjen që kisha. [Muslimi]. /udhaebesimtareve.com/

 

 

SHARE
Previous articleArabia Saudite dënon ndërhyrjen e Senatit amerikan
Next articleSi të ruhemi nga ziliqarët?
“Sikur ndokush prej jush të kishte një lumë përpara shtëpisë së tij dhe të lahej në të pesë herë në ditë, a do të ngelte ndonjë papastërti në trupin e tij?” Thanë: Jo, asnjë papastërti nuk do të mbetej. Tha i Dërguari i Allahut: “Kështu janë edhe pesë namazet me të cilat Allahu fshin gjynahet.” (Buhariu dhe Muslimi)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here