Home Këshilla Kështu janë problemet, zgjidhen me mendje, e jo me forcë

Kështu janë problemet, zgjidhen me mendje, e jo me forcë

75 views
0
SHARE

Nganjëherë mundohemi ta hapim derën, e dështojmë.
E shtyejm me fuqi, ndjejmë dhimbje…
Pastaj zbulojmë që dera hapet nga ana e kundërt, atëherë buzëqeshim.
Kështu janë problemet, zgjidhen me mendje, e jo me forcë…
– Ibrahim el Fekij

SHARE
Previous articleTerapi e fuqishme per Sihr, Xhin dhe Mesysh.
Next articlePas pirjes së qumështit shpërlaje gojën
“Sikur ndokush prej jush të kishte një lumë përpara shtëpisë së tij dhe të lahej në të pesë herë në ditë, a do të ngelte ndonjë papastërti në trupin e tij?” Thanë: Jo, asnjë papastërti nuk do të mbetej. Tha i Dërguari i Allahut: “Kështu janë edhe pesë namazet me të cilat Allahu fshin gjynahet.” (Buhariu dhe Muslimi)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here