Home Këshilla Kënaqësia me caktimin

Kënaqësia me caktimin

0 views
0
SHARE

Kënaqësia me caktimin

Kjo është qetësia në këtë dynja, kudo që të jesh e caktuara për ty do të jetë me ty. Vitet që i ke të shkruara edhe në hollësi nuk i di askush tjetër, përveç Allahut.
O Allahu im, të lutem na bëj të jemi të kënaqur me caktimin Tënd dhe na jep përfundim të mirë!

E lumturoftë Allahu mëngjesin tuaj, i ndriçoftë zemrat tuaja, ju mbështjelltë me lumturi dhe shëndet të bollshëm!

“Tërë e mira është në kënaqësi. Nëse ke mundësi të kënaqesh bëje këtë në të kundërtën bëj durim.”

Omeri, radijallahu anhu.

Përktheu: Qendra Kur’anore – Preshevë

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here