Home Këshilla Ke provim, pune stresuese, apo ligjerim thuaje kete dua…!? A e ke...

Ke provim, pune stresuese, apo ligjerim thuaje kete dua…!? A e ke ditur ?

0 views
0
SHARE

Ke provim, pune stresuese, apo ligjerim thuaje kete dua…!?

Lutja e Musait alejhi selam drejtuar All-llahut subhanehu ue TeAela ;

Sure Ta ‘ha ajete 25 deri 28:

25. RABBI SHRAH LI SADRI – (O Zot zgjeroma gjoksin tim
26. VE JESSIRLI-EMRI – dhe bëre të lehtë punën time
27. VAHLUL UKDETEN MIN-LISANI – dhe zgjidhma gjuhën time
28. JEFKAHU KAVLI. – që të kuptojnë fjalët e mia ).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here