Home Këshilla Ke dhimbje stomaku ? Per dhembjet e stomakut, është mirë të pihet...

Ke dhimbje stomaku ? Per dhembjet e stomakut, është mirë të pihet mjalti I tretur në ujë të vokët, duke lexuar shtatë herë surën El-Fatiha

0 views
0
SHARE

Transmetohet nga Pejgamberi s.a.v.s. që në dhembjet e stomakut, është mirë të pihet mjalti I tretur në ujë të vokët, duke lexuar shtatë herë surën El-Fatiha.
Nga h. Aliu r.a. transmetohet se në dhembjet e stomakut të pihet ujë I vokët duke lexuar këtë lutje:
“O All-llah, O All-llah, O All-llah , o Mëshirues , Mëshirëbërës, Zot I , më shëro me shërimin tënd, nga çdo sëmundje. Unë jam rob I Yti dhe fëmi I robëve Tu. Ti sundon në mua! (fq. 385)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here