Home Këshilla Ja disa këshilla se si të hiqni dorë nga veset e këqija

Ja disa këshilla se si të hiqni dorë nga veset e këqija

0 views
0
SHARE

Këshilla për largimin e veseve

Problemi me veset është se ato shpesh shndërrohen në forcë zakoni. Ne jemi mësuar sesi ato ndikojnë në jetët tona, e megjithatë e kemi të vështirë të heqim dorë nga këto vese. Ja disa këshilla se si të hiqni dorë nga veset e këqija:
Identifikoni shkaktarët
Të identifikoni se cilët janë shkaktarët e veseve të vjetra është mënyra më e mirë që të hiqni dorë dhe gjithashtu të çon lehtësisht në përdorimin e zakoneve të reja.
Rekrutoni mbështetës
Duhet t’i kërkoni kujtdo që mund të jetë mbështetje, shokëve, familjarëve, kolegëve, që të mund t’ju inkurajojnë për të ndryshuar zakonet e këqija.
Jini të mirë me veten
Duhet të jeni të mirë me veten kur mendoni rreth dështimeve. Mos e vrisni mendjen dhe të fajsoni veten.
Përfshini me vete një partner
Keni nevojë të vendosni edhe dikë tjetër në qëllimet tuaja, për të bërë të njëjtën gjë, është shumë e dobishme. Kështu ju do të inkurajoheshit nga njëri-tjetri.
Energjitë dhe niveli i gjumit ka shumë rëndësi
Nëse keni marrë vendim që të ndryshoni zakonet e këqija me zakone të shëndetshme, dhe nëse ju keni probleme me gjumin dhe energjitë, dijeni se kjo gjë mund të bëhet e pakapërcyeshme.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here