Home Edukim Ja çfarë bëjnë arabët e prapambetur!

Ja çfarë bëjnë arabët e prapambetur!

0 views
0
SHARE

Shprëndaje në Facebook

Cicëro në Twitter

Sot kemi nisur impiantin më të madh të energjisë diellore në botë në një vend në Dubai me një kosto prej 14 miliardë AED dhe një kapacitet prej 700 MW. Projekti përfshin kulla më të lartë prej 260 metrash në botë dhe vjen si pjesë e planit tonë për të arritur 75% të energjisë së Dubait nga burime të pastra deri në vitin 2050. Projekti ynë është pjesë e strategjisë afat-gjatë të energjisë të Dubait për ta bërë atë qytetin më të pastër për mjedisin deri në vitin 2050 dhe përfshin një fond 100 miliardë dërhemash për financimin e këtij plani. Plani gjithashtu përfshin një monitorim prej 500 milionë R & D gjatë periudhës së ardhshme në fushën e rrjeteve të mençura dhe përmirësimin e efiçiencës së energjisë.

Qëllimi ynë është zhvillimi i qëndrueshëm që ruan për gjeneratat e ardhshme një mjedis të pastër dhe garanton sektorin e ekonomisë një burim të përhershëm energjetik dhe e bën Emiratet e Bashkuara Arabe kryeqytet i ri i energjisë së rinovueshme.

SHARE
Previous articleIndipendent: Fëmijët në Mianmar janë djegur për së gjalli
Next articleLutja e largimit nga shtepia
“Sikur ndokush prej jush të kishte një lumë përpara shtëpisë së tij dhe të lahej në të pesë herë në ditë, a do të ngelte ndonjë papastërti në trupin e tij?” Thanë: Jo, asnjë papastërti nuk do të mbetej. Tha i Dërguari i Allahut: “Kështu janë edhe pesë namazet me të cilat Allahu fshin gjynahet.” (Buhariu dhe Muslimi)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here