Home Këshilla I thati ne gisht

I thati ne gisht

0 views
0
SHARE

Ibn el-Sinni ne librin e vet ka permendur mjekimet e te Derguarit te All-llahut , salaAllahu alejhi we selem, , i cili njehere kishte shkuar te njera nga grate e veta dhe ia kishte pare te thatin ne gisht. Per kete e kishte pyetur: “A ke pluhur plishi te mersines? Ajo e pohoi. Pastaj i Derguari i tha: “Vere ne gishtin tend dhe lutu: “Zoti im, qe ke fuqi ta zvogelosh ate qe eshte me e madhe dhe te rrisesh ate qe eshte me e vogel, zvogeloje ate qe me ka dale ne gisht”.

 

SHARE
Previous articleA e dini se…
Next articleNga kanaçet te protezat, jeta e re e të miturës Maya (Foto)
“Sikur ndokush prej jush të kishte një lumë përpara shtëpisë së tij dhe të lahej në të pesë herë në ditë, a do të ngelte ndonjë papastërti në trupin e tij?” Thanë: Jo, asnjë papastërti nuk do të mbetej. Tha i Dërguari i Allahut: “Kështu janë edhe pesë namazet me të cilat Allahu fshin gjynahet.” (Buhariu dhe Muslimi)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here